Sunday Routine!






Κυριακή...μια μέρα που για τους περισσότερους συνδέεται με την ξεκούραση, την χαλάρωση και την ψυχαγωγία. Ο καθένας μας, αν δεν έχει κάποια υποχρέωση, επιλέγει να περάσει την μέρα του με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι διαλέγουν αυτή την μέρα για να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού, άλλοι για να δουν φίλους ενώ κάποιοι για να την αφιερώσουν στον εαυτό τους. Ίσως είναι η μοναδική μέρα για να κακομάθετε τον εαυτό σας!

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να μείνω στο κρεβάτι μέχρι αργά καθώς είμαι πρωινός τύπος και έχω συνηθίσει να σηκώνομαι σχετικά νωρίς. Σε πρώτη φάση, για όσους έχουν κάποιο σκυλάκι καταλαβαίνουν, είναι η ώρα της πρώτης βόλτας! Εκείνης της βόλτας που απλά ρίχνεις κάτι πάνω σου και βγαίνεις έξω μισοκοιμισμένος για να πάρεις την πρώτη αχτίδα του ήλιου παρέα με τον τετράποδο φίλο σου! Επιστρέφοντας σπίτι είσαι πλέον ξύπνιος και έτοιμος να συνεχίσεις τη μέρα σου. Επόμενο βήμα να ετοιμάσεις τον καφέ σου και το πρωινό σου με ίσως μια μικρή υπερβολή, είτε αυτό είναι ομελέτα, είτε φρυγανισμένο ψωμί ή γιατί και όχι σε κάποιο μαγαζί έξω με μπουφέ γεμάτο με όλα τα καλούδια! Δεν λένε ότι το πρωί πρέπει να τρως σαν βασιλιάς?? Ε λοιπόν ήρθε η μέρα να γίνεις βασίλισσα! Μετά το βασιλικό σου πρωινό ήρθε η ώρα να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Η Κυριακή μπορεί να γίνει η μέρα που δίνεις στον εαυτό σου την extra φροντίδα που χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις το μπανάκι σου με την ηρεμία σου χωρίς να αγχώνεσαι ότι πρέπει να τελειώνεις γρήγορα για τις υποχρεώσεις σου. Ευκαιρία για να κάνεις την μάσκα μαλλιών που δεν προλάβαινες μέσα στην εβδομάδα και να φροντίσεις τις φτέρνες σου! Αφού έχεις μπει σε αυτή την διαδικασία κάνε και τα υπόλοιπα! Καθάρισε το πρόσωπο σου όπως του αξίζει και δοκίμασε την καινούρια μάσκα που πήρες. Μπορείς επίσης να καθιερώσεις μέσα σε όλα αυτά να ελέγχεις τα φρύδια σου αυτή την μέρα πριν φτάσεις στο σημείο του μονόφρυδου. Σε όλες έρχεται εκείνη η στιγμή που κοιταζόμαστε σε έναν καθρέφτη και σοκαρισμένες σκεφτόμαστε, μας πως έγινα πάλι έτσι χωρίς να το πάρω χαμπάρι...μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό κορίτσια! Το ίδιο ισχύει και για το μουστάκι μην ξεχνιόμαστε! Γκουχου...γκουχου...Αν δεν έχεις ήδη βαρεθεί με την διαδικασία και έχεις ακόμα την όρεξη να περιποιηθείς τον εαυτό σου ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με το πεντικιούρ σου. Δεν έχει να λέει ότι είναι χειμώνας, κάποια πράγματα είναι ίδια! Ακόμα και εσένα σου αρέσει να χαζεύεις τα καλοφτιαγμένα σου ποδαράκια φαντάσου οι άλλοι που θα τύχει να τα δουν! Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις όλα αυτά που (ίσως) βλέπεις στο youtube, με τις καινούριες τεχνικές μακιγιάζ που ανακάλυψες? Αφού έχεις χρόνο! Και είπαμε είναι η μέρα σου...Κάτι τελευταίο που μπορείς να προσθέσεις είναι ο καθαρισμός των πινέλων σου. Δεν χρειάζεται να φτάνεις στο σημείο να βγάζεις σπυράκια για να τα καθαρίσεις! Αν το καθιερώσεις θα σου γίνει συνήθεια και έτσι θα έχεις πάντα καθαρά πινέλα.

Περιποιημένη και ανανεωμένη είσαι έτοιμη για την βόλτα σου! Εκμεταλεύσου τον ήλιο της άνοιξης και βγες έξω με τους φίλους σου, την κολλητή σου, το αγόρι σου για να τον απολαύσεις!

Εσένα ποιες είναι οι συνήθειες σου για την Κυριακή? Θα χαρώ να μου τις πεις στα σχόλια γιατί που ξέρεις, ίσως κάποια ταιριάζει και σε εμένα! 

Αν σου φάνηκε ενδιαφέρον το post μπορείς να πατήσεις like στη σελίδα μου στο Facebook και στο Instagram στη γωνία πάνω δεξιά και "παρακολούθηση" λίγο πιο κάτω στους αναγνώστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου