Magic Vaseline!


Μπορεί ένα τόσο μικρό βαζάκι να είναι τόσο θαυματουργό? κι όμως ναι! Η μαγική βαζελίνη μπορεί να αξιοποιηθεί σε τόσες πολλές χρήσεις, για πάμε να τις δούμε...

1. Στις φτέρνες των ποδιών
Χειμώνα ή καλοκαίρι όταν βλέπετε ότι οι φτέρνες σας το έχουν ανάγκη απλώστε μια καλή ποσότητα, τρίψτε λίγο και φορέστε κάλτσες για να κλειδώσετε το αποτέλεσμα!

2. Πριν τη βαφή των μαλλιών
Αν βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι πριν ξεκινήσετε απλώστε λίγη ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών στο πρόσωπο και πίσω στο λαιμό, με αυτόν τον τρόπο δεν θα μείνουν λεκέδες από τη βαφή!

3. Στις βλεφαρίδες
Με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα πέρασε λίγη βαζελίνη στις βλεφαρίδες, με αυτόν τον τρόπο θα δυναμώσουν και θα γίνουν πιο πυκνές!

4. Αγκώνες και γόνατα
Αν έχεις ξηροδερμία σε αυτά τα σημεία δοκίμασε να τα τρίβεις με λίγη βαζελίνη, μετά από μερικές χρήσεις θα είναι τελείως διαφορετικά!

5. DIY scrub
Φτιάξε το δικό σου scrub στο σπίτι! Ανακάτεψε λίγη βαζελίνη με ζάχαρη και έχεις έτοιμο το δικό σου scrub χειλιών! Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για το σώμα χρησιμοποιώντας βαζελίνη και αλάτι!

6. Πριν το άρωμα
Στα σημεία που βάζετε το άρωμα σας βάλτε λίγη βαζελίνη και αμέσως μετά ψεκάστε κανονικά όπως θα κάνατε, με αυτό τον τρόπο το άρωμα σας θα διαρκεί περισσότερο!

7. Ψαλίδα
Χρησιμοποιείστε τη βαζελίνη μετά το λούσιμο σε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών σας και θα τα δείτε να μεταμορφώνονται!

8. Πετσάκια - Παρανυχίδες
Ενυδατώστε καθημερινά τα άκρα σας και δείτε τα πετσάκια να εξαφανίζονται!

9. Ερεθισμοί
Αν το καλοκαίρι με τα σορτσάκια και των ιδρώτα τρίβονται τα σημεία ανάμεσα στα πόδια σας και προκαλούν κοκκινίλες και ερεθισμό δοκιμάστε να βάλετε λίγη βαζελίνη, θα με θυμηθείτε!

10. Μύτη
Αν το χειμώνα λόγω κρυώματος ή την άνοιξη λόγω αλλεργιών έχετε ερεθισμένη ή ξεφλουδισμένη μύτη βάλτε λίγη βαζελίνη στην περιοχή γύρω από τα ρουθούνια και θα σας ανακουφίσει!

Ελπίζω να σας βοήθησα και να βρήκατε χρήσιμα τα tips! Αν γνωρίζετε εσείς άλλες χρήσεις της βαζελίνης θα ήθελα να αφήσετε τα σχόλια σας από κάτω! Αν σας άρεσε το post μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social media και να πατήσετε "παρακολούθηση". Τα λέμε στο επόμενο post! Φιλιά!
MMohi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου