New series for lazy days!



Γεια σας κορίτσια μου!! πως μου είστε?? ο Οκτώβρης φτάνει στο τέλος του με τις πρώτες βροχές να κάνουν την εμφάνιση τους και επιτέλους θα νιώσουμε λίγο φθινόπωρο! Όχι πείτε μου, δεν σας έχει λείψει να χουχουλιάσετε στον καναπέ σας με κουβερτούλα, να φτιάξετε τα ποπ-κορν σας και να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές?? Και τώρα που ήρθε επιτέλους αυτή η ώρα να μην είσαι προετοιμασμένη φίλη μου για τους νέους κύκλους σειρών?? Σου έχω λοιπόν έτοιμη μια λίστα για να τσεκάρεις κάποιες από τις νέες σειρές που θα βγουν και τους νέους κύκλους που θα παίξουν!!



1. The Girlfriend Experience.




Η δραματική αυτή σειρά παρακολουθεί μια φοιτήτρια νομικής να προσπαθεί να συνδυάσει τη σχολή της, την δουλειά της σε δικηγορική εταιρία και το καινούριο της χόμπι, συνοδός πολυτελείας! Όπως πάντα όλα ξεκινούν καλά και στη συνέχεια η υπόθεση κάπου στραβώνει. Ο πρώτος κύκλος είναι ήδη διαθέσιμος και αρχές Νοέμβρη ξεκινάει η δεύτερη σεζόν για να κολλήσεις! Εάν είσαι fan των γυναικείων σειρών με ερωτικό περιεχόμενο μάλλον θα σου αρέσει!


2. American Horror Story: The Cult. (AHS)



Και εκεί που έχεις δει έξι σεζόν AHS και λες φτάνει πια ο δημιουργός κάνει το επόμενο βήμα και προσεγγίζει ένα θέμα άκρως επίκαιρο. Η εκλογή Τραμπ χτυπάει την πόρτα των Αμερικανών και ενώ οι υποστηρικτές του πανηγυρίζουν η υπόλοιπη χώρα βουλιάζει στην ανασφάλεια, το φόβο και τον πανικό. Έχοντας αυτό σαν φόντο η ιστορία ξεκινά να σκορπά τον τρόμο...

3. The Deuce.


Άλλη μία δραματική σειρά αυτή τη φορά στις αρχές του 1970 να μας δείχνει την άνοδο της βιομηχανίας του πορνό, την εξάπλωση του HIV, τη βία, τα ναρκωτικά και την ανανέωση στην αγορά ακινήτων. Το καστ είναι άκρως ενδιαφέρον με τους James Franco και Maggie Gyllenhaal στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


4. The good doctor.



Όσοι είναι fan των σειρών με ιατρικό περιεχόμενο θα χαρούν να μάθουν πως ακόμα μια είναι έτοιμη για προβολή! Αυτή τη φορά η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον αυτιστικό Σον Μέρφι ο οποίος έχει τελειώσει την ιατρική και σαν χειρούργος πλέον προσπαθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που συναντά και να ενταχθεί στο δυναμικό του νοσοκομείου. Χμμ...ενδιαφέρον!
   
5. This is US.


Έξι διαφορετικοί άνθρωποι, τρεις ιστορίες και ένα κοινό σημείο. Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή που σίγουρα θα σε συγκινήσουν, θα σε κάνουν να σκεφτείς και να εκτιμήσεις κάποια πράγματα. Η σειρά έκανε την εμφάνιση της πέρυσι και μπήκε δυναμικά στα σπίτια των Αμερικάνων για να μιλήσει για τις αλήθειες και τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να πούμε ότι σάρωσε τα βραβεία σε αρκετές κατηγορίες δίνοντας επιβράβευση και ανταμοιβή στον δημιουργό της και σε ολόκληρο το καστ!

Αυτές ήταν οι προτάσεις μου για να γεμίσεις τα τεμπέλικα βράδια σου! Αν έχεις να μου προτείνεις κάποια σειρά που σου κέντρισε το ενδιαφέρον θα ήθελα να μου την αναφέρεις στα σχόλια!

Αν σας άρεσε το post μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social media και να πατήσετε "παρακολούθηση-έγγραφη" για να βλέπετε ότι ανεβαίνει! Τα λέμε στο επόμενο post! Φιλιά!!
Μάρα <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου