Let's talk about Colourpop!




Γεια σας κορίτσια μου!! Πως μου είστε?? Σήμερα έχω  super θεματάκι με αναλυτικότατο review για μια πολυσυζητημένη εταιρία την γνωστή Colourpop! Φυσικά δεν θεωρώ αυτονόητο πως την ξέρουν όλοι καθώς και εγώ την έμαθα τους τελευταίους μήνες γι' αυτό θα τα πάρουμε από την αρχή! Η Colourpop είναι μια αμερικάνικη drugstore (οικονομική) εταιρία οπού το εργοστάσιο της βρίσκεται στο Los Angeles, στο ίδιο αυτό εργοστάσιο παρασκευάζονται και τα Kylie cosmetics της γνωστής πλέον οικογένειας των Kardashians. Η μικρότερη κόρη της οικογένειας έχει λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών και ξεπουλάει το ένα υγρό κραγιόν μετά το άλλο!! Η Colourpop λοιπόν έχει γίνει γνωστή και αυτή για τα υγρά κραγιόν της αφού πέρα από καλής ποιότητας, αρκετά από αυτά είναι dupe των κραγιόν της Kylie και όλα αυτά στο 1/4 της τιμής! Η Colourpop δεν φημίζεται μόνο για τα υγρά κραγιόν της αλλά και για τις βουτυρένιες σκιές της με την τρομερή απόδοση! Είναι λοιπόν δυνατόν να είναι όλα τόσο ποιοτικά και ταυτόχρονα τόσο οικονομικά? Μετά από πολλά βιντεάκια στο youtube για να δω τις αποχρώσεις που μου άρεσαν όσο καλύτερα γίνεται αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου παραγγελία για να τα δω και από κοντά! Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε την Colourpop!

Όπως είδατε και από την φωτογραφία πιο πάνω καταλαβαίνετε πως δοκίμασα λίγο από όλα! Ας ξεκινήσουμε με τα πολυσυζητημένα κραγιόν...Τα κραγιόν που επέλεξα είναι από 3 διαφορετικές κατηγορίες τα ultra matte liquids lips, τα ultra satin liquids lips και τα lippie stix lipstick. Από όλα έχει ο μπαξές! 

Ultra matte-satin (από αριστερά προς τα δεξιά):
     -Arriba (matte)
     -Baracuda (satin)
     -Viper (matte)
     -Times Square (matte)
     -Lumiere 2 (matte)


Οι περισσότερες αποχρώσεις που μου άρεσαν είναι από την matte σειρά παρόλα αυτά πιο άνετα στα χείλη νιώθω την satin. Στην ουσία και τα 2 matte τελειώνουν απλά τα satin είναι ένα τσίκι πιο άνετα. Έχουν παααρα πολύ καλή απόδοση, δεν χρειάζεται δεύτερο πέρασμα, είναι full σταθερά (προετοιμαστείτε γιαυτό όταν είναι να τα βγάλετε!) και στεγνώνουν αμέσως μετά την εφαρμογή. Είναι στα 6$ περίπου 5 ευρώ και για την τιμή τους είναι εκπληκτικά! Είναι από τις πιο ωραίες αποχρώσεις που έχω και σίγουρα θα δοκίμαζα και άλλα. Το Arriba (κόκκινο) είναι από τα καινούρια χρώματα που έχει βγάλει η εταιρία και είναι το απόλυτο χρώμα, το σωστό το κόκκινο βρε παιδί μου!

 Lippie Stix (από πάνω προς τα κάτω)
   -Back up (matte X)
   -Cami (matte X)
   -TGIF (matte)


Αυτά είναι τα κλασσικά κραγιόν της Colourpop τα οποία είναι λίγο παραμελημένα σε σχέση με τα υγρά! Έχουν πολύ ωραία υφή, είναι εξίσου matte, ευκολοφόρετα με το σχεδιασμό που έχουν, το μοναδικό αρνητικό που βρίσκω είναι στην διάρκεια τους δεν είναι τόσο σταθερά όσο τα υγρά. Σας άρεσαν οι αποχρώσεις που διάλεξα?? εγώ πάντως τις λάτρεψα! Η τιμή τους 4-5$ περίπου 3-4 ευρώ (κάποιο ήταν σε έκπτωση για αυτό η διαφορά τιμής)

 Highlighter
  -Smokin' Whistles


Πόσο βουτυρένιο?? πόσο...Αν δεν προσέξεις και πιέσεις πολύ το δάχτυλο σου κάνει γούβα! Έχει την ίδια σύσταση με τις κλασσικές σκιές της Colourpop και θέλει προσοχή στην πρώτη επαφή. Το highlighter που διάλεξα είναι σε σαμπανιζέ απόχρωση εύκολο χρώμα και για κάθε μέρα. Με το δάχτυλο η απόδοση του χρώματος είναι πολύ έντονη αλλά εάν το βάλετε με πινέλο πάνω από τα ζυγωματικά ίσα που φαίνεται, οπότε καθορίζετε εσείς πόσο έντονο αποτέλεσμα θέλετε! Το πήρα στα 8$ κάπου 6-7 ευρώ υπολογίστε.

 Pressed Powder Shadow Palette
  -Heavy Hitter


Για τις σκιές δεν διάλεξα τις κλασικές βουτυρένιες καθώς τις φοβήθηκα λίγο για την εφαρμογή τους. Είχα ήδη διαβάσει και δει ότι η απόδοση με το πινέλο δεν είναι το ίδιο με το swatch στο χέρι και μάλλον δεν θα μου άρεσε προσωπικά για να τις χρησιμοποιώ. Η παλέτα που διάλεξα έχει 4 σκιές σε μορφή πούδρας matte και shimmer σε γήινες αποχρώσεις. Μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένη με την επιλογή μου, τα χρώματα είναι super, εξαιρετική απόδοση και θα με βολέψει για το καθημερινό μακιγιάζ. Α! Μην ξεχάσω να σχολιάσω και το πινέλο! Η Colourpop έβγαλε και πινέλα και λέω δεν δοκιμάζω ένα blending brush να δούμε τι γίνεται! Ωραίο πινελάκι, μαλακό και μου άρεσε το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις συγκεκριμένες σκιές. Η παλέτα ήταν σε έκπτωση τη βρήκα στα 12$ περίπου 10 ευρώ και το πινέλο στα 6$ περίπου 5 ευρώ.

Σαν τελική γνώμη η Colourpop αξίζει τα λεφτά της. Για τα χρήματα που διαθέτεις παίρνεις πολύ καλά προϊόντα που αναρωτιέσαι αν όντως είναι σωστές οι τιμές. Όμως ας πούμε και δυο πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζει κάποιος που σκέφτεται να παραγγείλει. 

-Επειδή η έδρα της εταιρίας είναι στο Los Angeles ότι έρχεται από Αμερική περνάει   τελωνείο. Αυτό σημαίνει πως ότι είναι πάνω από 25 ευρώ να είστε προετοιμασμένοι ότι θα το πληρώσετε έξτρα. 

-Τα μεταφορικά της για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ είναι 10 ευρώ και άνω των 50 ευρώ είναι δωρεάν.

-Η παραγγελία ήρθε σε 10 μέρες περίπου.

-Τα προϊόντα έρχονται πολύ καλά συσκευασμένα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα διαλυθεί κάτι.

Αν έκανα ξανά παραγγελία σίγουρα θα την έκανα μαζί με κάποια φίλη μου που θα ενδιαφερόταν για να μοιραστούμε τα έξοδα του τελωνίου ή τα μεταφορικά όποτε σας προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο!

Περιμένω να μου πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας κι αν έχετε να μου προτείνετε κάτι που εσείς έχετε δοκιμάσει!

Αν σας άρεσε το post μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social media και να πατήσετε "παρακολούθηση-έγγραφη" για να βλέπετε ότι ανεβαίνει! Τα λέμε στο επόμενο post! Φιλιά!!
Μάρα <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου